Arbejdsportfolio

d.04-05-17

Idag har vi gennemgået parameter mix- de 4 P er som er product, price, place (distribution), promotion (reklamer og branding) under produkt er der produktegenskaber, kvalitet, sikkerhed, design, indpakning, garantier, service og support og mulighed for bortskaffelse. Under price er der salgs priser, pris i forhold til konkurrenter, pris strategi, rabatter og tilbud, finansiering, muligheder for leasing og betalingsbetingelser. Under place (distribution) er der distributionskanaler, markeds dækning ( intensiv, selektiv eller eksklusiv), pris strategi, lokationer, placering i butikker, logistik og distributions håndtering og tilgængelighed. Og den sidste p som er promotion, under promotion finder man reklamer, raklamestrategi, personligt salg, branding, PR, markedsførings budget, medier og budskaber. Her under kan i se et billede af Parameter mixèt som kan bruges til at skabe en bedre forbindelse til virksomhedes målgruppe.marketingmix-4p.jpg

 

 

d.05-12-16

Idag har vi startede vores Company Programme. Vores ide hedder veda som handler om at ældre der gået på pension men stadige er friske og har masser energi kan hjælpe unge med undervisning i b.la sprog.

veda

 d.21/9-16

Jeg har været så heldig at få praktik hos socialeborgermesteren i København Jesper

 

d.13/8-16

                                                  GUIDET TUR

Fredag blev vi sat i grupper og skulle lave en guidet tur rundt i København. Vi skulle vise bygninger eller steder der havde en betydning for os. Mig, Rikke og Pernille var i gruppe sammen men  da jeg ikke havde mulighed for at være der Mandag hvor vi skulle ud og fremligge turen hjalp jeg med forberedelserne. Ruten gik fra Nørrebort over til Nørre Farimagsgade  hvor Pernille var vokset op bagefter gik de over til det Kgl. Vajsenhus skole hvor Pernille gik i skole. Efter det gik de over i bageriet på Nansensgade hvor Pernille plejede at komme som lille. Sidste sted på ruten var H.C. Ørstedsparken hvor turen blev rundet af.

 

d.09/6-16                                    COPENHAGEN MARATHON

d.1/03-16 fik vi præsenteret 2 projekter som vi kunne vælge imellem den ene hed Copenhagen Marathon og den anden var smart projektet.

Jeg valgte Copenhagen Marathon som gik ud på at vi fik en scene hvor vi skulle skabe god stemning for løberne og finde kunstner der ville optræde på dagen.

Vi begyndte med at skrive alle de opgaver vi kunne komme i tanke om på små gule sedler og satte dem op på en tavle for at få et bedre overblik.

Derefter begyndte vi med at brainstorme over hvilke kunster vi kunne tænke os kom og optrådte. Vi havde ikke råd til at give dem penge, så vi tilbød dem i stedet reklame og mad og drikke på dagen.

I midten af projektet havde vi også en dårlig periode hvor der var meget fravær i vores gruppe, og det gjorde at vi kom bagud med projektet og blev i tvivl om vi kunne nå at blive færdig i tide.

Men vi fik samlet de løse ender og nåede at gøre projektet færdig i tide og det blev rigtig fedt.

Vores samarbejdspartner i Copenhagen Marathon var bl.a FRAK som er et job tilbud for unge på Nørrebro, som forbereder unge til at få et fritidsjob. Vi hyrede 4 unge drenge fra FRAK som skulle hjælpe os med at gøre scenen klar til Marathon og hjælpe os med at rydde op og gøre klar på selve dagen. Vores anden meget vigtige samarbejdspartner var Sparta som var løbeklubben der gav os opgaven. Vores tredje samarbejdspartner var Kasper fra Ungdomsskolen og vores fjerde samarbejdspartner var alle kunsterne der var med til at skabe den fantastiske stemning for alle løberne.

 

Her er vores PowerPoint, som vi brugte når vi fremlagde projektet:

Copenhagen Marathon

13250526_662600807224630_1822702481_n

 

 

 

 

d.09/6-16                                       samarbejdsøvelser og lejrtur

I den seneste tid er vi begyndt og lave forskellige samarbejdsøvelser, der skulle give os et bedre sammenhold i klassen. Vi var også på lejrtur ude i Hareskoven Hvor vi også lavede en masse sjove samarbejdsøvelser. En af øvelserne gik ud på at samarbejde om at gribe et  æg, vi blev delt op i 2 hold hvor hvert hold havde et tæppe, og så skulle en fra vores hold kaste ægget mens vi andre skulle gribe det med tæppet og sørge for det ikke gik i stykker.

I den anden af øvelserne blev vi også delt op i to hold, vi skulle på hvert hold have en reb vi bandt om vores ene fod så vi var bundet sammen, og så skulle vi konkurrer med det andet hold om hvem der kunne komme hurtigst i mål. Ruten vi skulle gå var ikke særlig lang men det var svært at gå sammen da det var meget vigtig at vi alle sammen tog et skridt sammentidlig hele vejen igennem.KUU Lejrtur 228

Dagen for vores lejr tur begyndte med at vi mødtes på Nørreport og tog derud sammen, vi begyndte lidt senere at lave de 2 samarbejdsøvelser jeg har beskrevet øverst. Efter det sad vi og hyggede os sammen og snakkede lidt, så tændte vi bål  og gik i gang med at hjælpe hinanden med at lave aftensmad.

Efter vi havde spist aftensmad spillede vi rundbold og ristede skumfiduser over bålet.

Sent på aftenen havde vi også en lille quiz hvor vi delte os op i 4 hold og skulle svare på spørgsmål.

Næste morgen spiste vi morgenmad og begyndte at pakke sammen.

Jeg syntes det var rigtig hyggeligt at være på lejrtur og jeg tror det hjalp på vores sammenhold at lave anderledes ting som vi ikke normalt plejer at lave sammen.

KUU Lejrtur 066

KUU Lejrtur 093

 

d.09/6-16

Samarbejde med FRAK

Jeg har igennem Marathonprojektet været ansvarlig for vores samarbejde med FRAK. FRAK står Fritidsakedemiet, som er en organisation, der hjælper unge mennesker med at komme ind på arbejdsmarkedet. Vi hyrede 4 friske unge drenge, der klarede det så godt at jeg sammen med Charlie har skrevet en anbefaling til dem. Du kan se et eksempel herunder:

Anbefaling Yigt Cem Karakus


d.26/4-16

Min næste Erhvervstræning

Her har jeg gjort mig nogle tanker om hvad jeg gerne vil næste gang.

Min næste Erhvervstræning


d.25/4-16

Evaluering af erhvervstræning i Matas

I dag har vi lavet en læringskort over vores praktik forløb, du kan se min her.

20160425_132954

 

d.1/4-16

Erhvervstræning i Matas

På Mandag starter jeg i praktik i tre uger i Matas på Lyngby hovedgade 47.

Mine forventninger til praktikken er at jeg lærer om de forskellige arbejdsopgaver der består i at være ansat i Matas. og at jeg senere henne kan bruge det til at uddanne mig til materialist og søge job i Matas.

 

 

d.8/02-16

I dag har jeg taget et hygiejne kursus og har bestået her kan du se mit hygiejnebevis.

Hygiejnebevis

 

d.25/01-16

Fremtiden er din

I dag har vi taget en test på www.fremtidenerdin.dk  hvor vi fik forslag over mulige jobs til fremtiden. Her kan du se nogle af de forslag jeg fik.

blandt andet socialrådgiver, sygeplejeske, pædagog, psykolog

 

24/01-16

Evaluering af vores guidede tur

Jeg arbejdede sammen med Nicole.

d.22/01-16

Her kan du se den evaluering  vi har lavet over gode og dårlig ting ved projektet.

Evaluering af CPHTREASURES

 

evaluering

d.22/01-16

dagmar

Her kan i se hvad vi har lavede indtil med vores projekt:

Ulovlig abort

evaluering

d.16/12-2015

I FODSPORENE AF EN SERIEMORDER

Nicole og jeg har besluttet at lave en guide tur.

Turen vil omhandle Danmarks første kvindelige seriemorder.

Vores arbejdsopgaver: 

  • udvalgte steder -Nørrebro -Assistens kirkegården, Jægersborgsgade 
  • vi skal skrive hvad der skal siges på guide turen
  • finde en aktivitet
  • ruten
  • Ulovlig abort

 

d.16/12-2015

Share the bike love

I dag har vi lavede en matematik opgave om cykel turister i Danmark du kan se mine svar og opgaven her

Share the bike love – resultater

Share the Bike love in the USA opgaver

d.14/12-2015

SWOT ANALYSE

swot model

Idag har vi lavet en swot analyse i forbindelse med vores guide projekt  du kan se den her SWOT

d.7/12-2015

Evaluring af kunst i 4D

Jeg var i gruppe med Pernille, Rikke, Patrick, Ali og Nicole. I vores projekt besluttede vi at lave et teaterstykke som vi senere lavede om til en video. Den skulle handle om Einar Wegeners liv og hans forvandling til Lili Elbe. Vi startede 1. uge med at læse om Einar og Gerta Wegener og begyndte at skrive manuskript og replikker og øvede på stykket. I 2. uge fik vi hjælp af Lotte Sabroe som er teaterinstruktør hun hjalp os med at øve vores scener og lavede lidt om på vores manuskript. Vi brugte traileren fra The Danish Girl som inspiration.

 

Begrund af der var meget fravær i vores gruppe havde vi meget travlt de sidste dage og blev nødt til at lave op på nogle ting som kostumer og flere af os skiftede også roller flere gange. Men jeg syntes videoen endte med at blive rigtig sjov.

Herunder kan du se den .

d.30/11-2015

Idag fik vi besøg af Jonas som er i Københavns kommunes ungdomskolens komunikationsafdeling han gav os en kursus i sociale medier og hvordan vi kan bruge dem i vores projekter.

Her er hans powerpoint her  slides

d.15/11-2015

Som en del af vores projekt, skrev vi en mail til Jane fra Arken, hvori vi forklarede hende vores ide. I kan se mailen herunder:

Kære Jane


 

Projektbeskrivelse til kunst i 4D

Projektbeskrivelsetilstuderende.docx

d.20/11-2015


 

d.18/11-2015

Kunst i 4D

sdh1jfz5q4jtxz-afozegqmngvf78bsar2w9z5bqsddg

Plan over vores projekt

“Kunst i 4D”, er et teater som vi laver ud fra Gerda Wegeners kunst værker og liv.

dccGerda Wegener

Vores teater handler om Gerda og Lilis liv. En kort fortælling/forvisning over en bestemt periode i deres liv hvor Lili gik fra at være mand til at blive kvinde. Vi følger dem begge på en vej igennem deres fødselsmæssige oplevelse.

thefirstEinar til Lili

Vi vil opføre teatret på Arken, hvor vi tager udgangspunkt i et maleri, og prøve at få stemningen fra maleriet frem i teatret.
Før vi går i gang med vores planlægning vil vi spørge arken om tilladelse til at opføre stykket i kunstudstillingen.

Vores målgruppe er udbredt og til alle aldre. Vi invitere en bestemt gruppe som alligevel er på besøg i arken den dag. vi forsøger at lave en aftale med arken om de vil samarbejde med os i projektet.

H0862-L26865297Maleri af Gerda

Vi har en talsmand som præsentere vores maleri projekt.
Vi vil tage udgangspunkt i Gerda Wegeners malerier og bruge dem til inspiration til vores teater.

Vil laver en øve prøve på skolen, hvor vi optræder for en klasse på skolen. Når vi har øvet os nok.
Vi skriver et manuskript hvor vi laver replikker og scener til stykket.

Stykket skal vare i 5-8 minutter og der skal være 1-2 minutters præsentation før stykket går i gang hvor vi fortæller hvad vores stykke handler om og hvem vi er.

wegener_frontUdstilling arken


 

d.16/11-2015

Teamkontrakt

I forbindelse vores Arkenprojekt har vi i vores team lavet en teamkontrakt, som de regler vi skal overholde overfor hinanden.

Teamkontrakt.docx


 

d.13/11-2015

Mail til Jane og Charlotte

Vi skrev en mail til Jane og Charlotte hvor vi spurgte om vi måtte lave et teater stykke ude på Arken.

MailtilJaneogCharlotte

 


d.13/11-2015

Planlægning af vores tid

Uge47.docx

Uge48.docx

Uge49.docx

d.23/10-2015

I dag er jeg blevet færdig med et PowerPoint  jeg har været med til at skrive til de frivillige der skal arbejde under arrangementet.

Du kan se det herunder.

powerpoint til medarbejdere


d.22/10-2015

kunst for mig er noget der flot som man kan se der blevet brugt lang tid på, og hvor man kan se der har været nogle tanker bag. ligesom det her billede hvor billedet skal forstille en indisk brud.

Unavngivetmoderne kunst

Det andet billede jeg har valgt syntes jeg også er smuk kunst og der ligger mange følelser i den.


d.30/09-2015

I dag har vi arbejdet med matematik i forbindelse med events. Derfor fik vi en opgave om Roskilde festivalen, som jeg har lagt op herunder:

RoskildeFestival.doc

Den har jeg løst i Excel. Du kan se min besvarelse her:

matematik


d.23/09-2015

idag var vi på Arken i Ishøj.

Vi snakkede med Gunnar som var publikumsudvikler, og som vi også skal samarbejde med i forhold til vores projekt som skal handle om kunst og hvordan vi kan gøre det interessant for unge så de får lyst til at besøge Arken.


d.08/09-2015

I dag har vi fundet ud af hvem der skal lave vores t shirts til halloween projektet og hvor mange vi skal have, hvad størrelse de skal være og hvad der skal stå på det eneste vi mangler er logo som Søren skal hjælpe os med.

d.07/09-2015

Her kan man se det powerpoint jeg har lavede med de andre i min gruppe andgående Halloween projektet som vi skal arrangere for Adonis.

halloween Zana, Rikke, Uwais, Isabell og Nikita

_________________________________________________________

d.21/08-2015
Det syntes de andre jeg god til
I dag fik vores lærer os til at lave en kompetenceøvelse. Først skulle vi skrive alt hvad vi kunne komme i tanke om man kunne være god til på nogle post-its og så skulle vi klistre dem på hinanden. Jeg fik følgende af mine medstuderende:
• At være god til at møde nye
• At være god til at snakke
• At vise taknemlighed
• At være god til at synge
At være god til at synge passer ikke særligt godt til mig men jeg syntes selv jeg god til at møde nye mennesker.


d.20/08-2015

Rundtur på Christiania Fristaden.

  • Som det første vil vi gå en tur forbi en cafe ved navn abegrotten, hvor vi vil fortælle en lille historie omkring den.
  • Efterfølgende vil vi gå en tur igennem pusherstreet og fortælle lidt omkring hvordan det foregår med hensyn til salg af rusmidler. Fra starten anså mange af christianitterne hash som et rusmiddel, der hørte ungdomsoprøret og den alternative livsstil til. Derfor har hashrygning og hashsalg altid været accepteret i fristaden, selv om det konstant har været en af de største torne i øjnene på fristadens mange modstandere
  • Vi skal derefter forbi en legeplads, der bliver benyttet af de mange børn der er bosat på Christiania. Folk der bor udenfor Christiania kan for eksempel donere en gynge, rutsjebane el. andet til legepladsen, og så vil de få investeret en aktie i Christiania.
  • Søen på Christiania er en af de mest attraktive steder, så vi har forberedt en lille gåtur langs søen. Når vi går langs søen, vil vi på et tidspunkt passere en børnehave og nogen boliger på Christiania, som vi vil fortælle lidt omkring.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s